Informatie

Wat is een hairweave/weft nou eigenlijk?

Een hairweave/hairwefts is haar dat geweven is op een band. Zo'n band met haar wordt ook wel een weave of weft genoemd. Deze weave wordt ingeweven in je eigen haar. Dit doen we door middel van microringen, naald en draad. Het haar word bevestigd aan de microringen.

Zijn hairweaves schadelijk voor het haar?

Nee, absoluut niet. Wel dient u ten alle tijden de aftercare goed na te streven. U moet het haar binnen 4-6 weken altijd laten ophogen. Ook dient het haar zeer goed verzorgd te worden. Bij een intake of na het plaatsen van de hairextensions krijgt u deze aftercare altijd mee naar huis. Uw eigen haar kan met de hairweaves juist heel goed doorgroeien.

 

Wat is de houdbaarheid van de hairweaves?

De houdbaarheid van de hairweaves is met de juiste aftercare 12+ maanden. Dit hangt ook volledig af hoe u zelf met het haar omgaat en hoe u dit verzorgd. Na het inzetten van een nieuwe set hairextensions krijgt u een aftercare overzicht mee dit dient u na te streven voor het behoud van uw extensions.

 

Ons haar

Bij MODI werken wij met het type virgin hair (Russian en Aziatisch) en werken wij met de invisible methode. Ons virgin hair is heel mooi vol tot in de punten, fijn van draad en erg zacht en soepel tot in de punten. Voor de invisible methode gebruiken wij de fijnste hairweaves die er zijn namelijk de genius weaves of de handtied weaves.

Ons haar is Russian (eu) premium virgin hair en Aziatisch premium virgin hair. 

Premium Russian & Aziatisch virgin hair is de hoogste kwaliteit haar op de markt. Hierdoor is het haar duurzaam in gebruik met de juiste verzorging kunt u hier 12+ maanden van doen.

 

INVISIBLE BEAD EXTENSIONS (IBE) METHODE 

Onzichtbare hairextensions en een mooie gladde paardenstaart maken? De invisible methode maakt het mogelijk! Bij deze techniek laten we de microringen (waar de hairwefts aan bevestigd worden) als het ware 'verdwijnen' door de wefts onder en boven te plaatsen.

Doordat wij dit doen zal je aan zowel de onderkant zo al aan de bovenkant de haarlijn van de wefts zien . Wij gebruiken hier dan ook een ander type hairextensions voor namelijk de genius wefts of handtied wefts. Geschikt voor ieder haartype. Deze methode is comfortabel en onzichtbaar!

 

CLASSIC METHODE 

Bij de classic methode worden de hairweaves bevestigd aan een rij met microringen. De weaves word bevestigd aan alleen de bovenkant van de microringen. Voor deze techniek kunnen wij met alle soorten wefts werken. Wij werken zelf alleen nog met deze techniek bij de klanten die nog niet zijn overgestapt op de Invisible Beat Methode (hierna: IBE). In de toekomst zullen wij alleen nog maar met de IBE methode werken.