Modi Teunissen 

Hii! 

Mijn naam is Modi Teunissen, eigenaresse van MODI hairextensions & MODI beautysalon. Ik ben 24 jaar en al bijna 6 jaar met trots eigenaresse van deze mooie ondernemingen. Vanaf jongs af aan ben ik altijd al bezig geweest met uiterlijke verzorging, ik vind het echt heel belangrijk. Van met poppen spelen tot aan de kaptafel van Barbie.  Na mijn mavo opleiding ging ik met goede moed naar de kappersopleiding. Al vrij snel merkte ik dat ik van alles meer wilde leren. Ik begon ik in 2016 wat klantjes aan het nemen aan huis voor haar kleuringen en wenkbrauwen epileren. Zo begon ik tijdens de kappersopleiding te starten met mijn nagelopleiding en volgde ik de cursus voor wimper/wenkbrauw styliste en starte ik met eigen ondernemingen in 2018. 

 

Ondertussen ontwikkelde ik mij verder in de hairextensions en ontdekte dat ik hier enorm veel energie en plezier uithaalde. Ik besloot dit verder uit te breiden. Inmiddels zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van Invisible Bead Extensions (IBE). Dit is dé hairextension methode voor onzichtbare hairextensions. Hiermee zijn wij de enige in Nederland die met deze unieke methode werken.

 

Ik vind het onwijs belangrijk dat iedereen zich goed voelt en de beste versie van zichzelf kan worden, zowel van buiten als van binnen! Ik ben zelf altijd erg bezig met persoonlijke ontwikkeling en sta altijd open voor nieuwe leerlessen. Ik geef mijn klanten dit dan ook graag mee.

 

Tot ziens in de salon!

 

Liefs,

MODI Teunissen